17 Nisan 2013 Çarşamba

Giorgio Armani Milano Moda Haftası

Sınıfımın sevgili erkeklerini sevindirecek haber giorgio armani her zaman olduğu gibi şık. Defileyi izlediğimde ve hakkında yazılanları okuduğum zaman erkek olasım geldi. Cok şanslılar :)

Milano Moda Haftasıda Giorgio Armani koleksiyonu spor giyim tarzını ön planda tuttu. Giorgio Armani sporda centilmenlik örneğini gerçek bir tema ile sundu.

Milano Moda Haftası Giorgio Armani 2013 Koleksiyonu
Armani koleksiyonunda kullandığı keten kumaş başta olmak üzere örme kumaşlarada yer veren Giorgio Armani spor kıyafetlerde trikoyuda ihmal etmedi.Milan'da hemen hemen her podyum üzerinde görülen Armani spor tarzı ile defilesinde spotrmen bir görüntü sundu.

Giorgio Armani
Armani erkeklerin daha çok kullandığı spor kıyafetlere özen gösteren bir defile oluşturmuş.Spor kıyafetler gündelik olduğundan genelde çok kullanılır.Rahatlığıda işin içine girdiğinde vazgeçilmez olur.jeanler ve gömlekler gardolabın büyük bir kısmını tamamlar.Günlük giyimde ise genelde deri ceket ve spor pantalonlar tercih edilir. Gündelik hayatı baz alan Giorgio Armani 2012/13 sonbahar yaz koleksiyonunu canlandırmış.Gardolablarda mutlaka olması gereken kıyafetler arasında jeanlar,pantalonlar ve spor tarz tşort yer almalıdır.

Jeanpaul Gaultier



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder